Centerparcs Kortingscode September 2013 – ga een weekendje weg met vriendinnen

Ben je op zoek naar een Centerparcs kortingscode september 2013? Met een kortingscode bespaar je al snel op de boekingskosten en kun je een paar tientjes goedkoper uit zijn. Een weekendje naar Centerparcs is een goed idee voor een weekendje weg met vriendinnen. Maar je kunt er ook voor kiezen om samen met je vriend te gaan. Toch vind ik een weekend Centerparcs met een vriendinnengroep veel gezelliger. Je kunt even goed bijkletsen, ontspannen en leuke dingen doen en zonder dat je heel ver moet reizen heb je toch het gevoel dat je even weg bent geweest. Wil jij graag een weekendje centerparcs met vriendinnen boeken? Bekijk dan hieronder de Centerparcs kortingscode september 2013:


De kortingscode geeft €25,- korting op je reservering!

Het ultieme vriendinnen weekend weg

Ik denk dat iedereen wel bekend is met Centerparcs, deze keten van vakantieparken is van alle luxe voorzien. In Nederland zijn momenteel 9 vestigingen waar je helemaal kunt ontspannen. De bungalowparken liggen allemaal in de natuur maar je bent ook binnen no time in de stad om leuke dingen te doen. Vooral bij de Kempervennen of Zandvoort ben je snel in de stad. Als je met vriendinnen een weekend naar Centerparcs gaat dan kun je dit zo duur maken als je zelf wilt maar wij kozen uiteraard voor een budget weekend. Hieronder een paar handige tips:
-Gebruik de Centerparcs kortingscode september 2013 tijdens het boeken om geld te besparen
-neem zelf eten en drinken mee, zo hoef je niet elke dag buiten de deur te eten en het is mega gezellig
-zorg voor voldoende vermaak , neem bijvoorbeeld spelletjes mee waarmee jullie wel een avond om krijgen

centerparcs kortingscode september 2013

Hoe activeer je de Centerparcs Kortingscode september 2013

Heb jij wel zin in een weekendje Centerparcs? Lees dan goed de onderstaande informatie want hierin staat beschreven hoe je de kortingscode activeert. Allereerst is het belangrijk dat je weet naar welke Centerparcs locatie je wilt gaan. Zodra je deze hebt geselecteerd kun je het aantal personen en de reisdata aangeven. Vergeet ook niet om het kamertype te selecteren. Als je dit hebt gedaan kun je op de knop ‘Verder’ klikken. Je komt dan in het overzicht terecht waar alle reisdetails worden weergegeven. Daaronder heb je de mogelijkheid om de kortingscode Centerparcs September 2013 in te vullen. De korting wordt direct met het totaalbedrag verrekend. Klik daarna weer op ‘Verder’ om de boeking te kunnen voltooien.
Neem eens een kijkje op deze site voor meer informatie over de Centerparcs kortingscode.

Geschreven door Jeske op

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *