Een streepje voor: de trend voor 2013

Streepjes gaan we de komende tijd nog vaker zien dan normaal gesproken. Deze streepjes  trend kunnen altijd en staan iedereen! Horizontaal, verticaal, schuin of van links naar rechts streepjes zijn helemaal hip en van nu! Streepjes zijn altijd goed om als basic in je garderobe te hebben maar dit modeseizoen worden ze nog vaker gespot. De oorsprong van deze streepjes trend ligt in Parijs, bij jawel: Coco Chanel. Coco zag deze streepjes bij Bretonse zeemannen en was hier helemaal gek op zodat ze dit ook in haar eigen collectie toevoegde.

Hoe draag je de streepjes trend?

Wees niet bang voor het effect van de brede strepen. Je leest en hoort vaak dat strepen in de horizontale weg je een stuk dikker doen lijken dan je daadwerkelijk bent, dit klopt ook wel maar als je de styling erom heen in orde maakt valt dit allemaal in het niet. Want een goede styling is het belangrijkst van je gestreepte outfit! Draag een gestreepte trui met een effen rokje en panty samen met hakken of stoere laarzen. En een gestreepte broek doet het goed met een leren jasje en mooie blouse of top. Durf te combineren met andere kleuren en kies niet alleen voor zwart of wit als je een combinatie wilt maken.

Is een gestreepte broek of jurk nog een beetje to much voor jou? Draag dan een gestreepte blouse of top in combinatie met een jasje erover. Je zult zien dat iedereen een streepje voor heeft met deze trend ;)!
Hieronder heb ik bij ASOS de leukste streepjes geshopt voor de zomer! Mijn favoriet is de bikini.

gestreepte rokGestreepte maxi rok €32,46

streepte jurkJurk met strepen €49,34

Gestreepte broekGestreepte jeans €45,45

stripes topTop met strepen en kanten mouwen €41,55

image1xl (1)Peplum met streepjes €28,57

stripes bikiniStiped bikini top €71,42 en €63,63 voor het broekje

Geschreven door Jeske op

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *