Glossybox

Beautyliefhebbers opgelet! Met een kortingscode Glossybox kun je nu een stuk goedkoper een glossybox abonnement afsluiten. Maar wat is een Glossybox nu precies? Als je een abonnement afsluit op Glossybox ontvang je elke maand een beauty box vol met 5 luxe beauty miniaturen. Elke maand worden de beste miniaturen geselecteerd waarbij er rekening wordt gehouden met het seizoen. Het maakt niet uit welk abonnement je kiest een glossybox is het perfecte cadeau voor jezelf of voor je vriendin.

Bekijk hier de actuele Glossybox Kortingscode

Als je nu een abonnement neemt ontvang je de box van april geheel gratis!


Het is momenteel niet bekend tot en met wanneer deze actie geldig is.

Hoe werkt het precies?

Glossybox is een op maat gemaakte box die is gevuld met minimaal 5 luxe beautyminiaturen. Het maakt niet uit wat je zoekt, bij Glossybox zit er altijd wel een geschikt abonnement voor je tussen. Glossybox zorgt ervoor dat iedere abonnee elke maand wordt getransformeerd naar een beauty insider. Zodra je een abonnement hebt aangemaakt kun je je eigen beauty profiel invullen zodat je geen producten krijgt waar je niks aan hebt. Want zeg nu eerlijk wat moet iemand van 18 nu met een anti rimpel crème? Bekijk wel even in de bovenstaande coupon of er een kortingscode Glossybox beschikbaar is zodat je korting krijgt op je abonnement.

Probeer de producten lekker thuis

Het voordeel van de Glossybox is dat je eerst de miniaturen thuis kunt proberen voordat je veel geld uitgeeft aan de volledige verpakking. Er worden namelijk onwijs veel nieuwe beautyproducten gelanceerd en het is haast onmogelijk om alles uit te proberen. De items in de Glossybox worden elke maand zorgvuldig geselecteerd en jij ontvangt deze selectie elke maand bij je thuis.
Als je de producten hebt getest kun je via je Glossybox account je mening geven over de producten. Daarmee ontvang je GlossyDots. Op die manier kun je dus sparen voor een gratis box en kan Glossybox jou ervaring optimaliseren.

Hoe activeer je de Kortingscode Glossybox

Als je in het bovenstaande overzicht een geldige Glossybox kortingscode hebt gevonden dan kun je deze als volgt gebruiken. Als je hebt uitgezocht welk abonnement het best bij je past. (Je kunt kiezen uit een maandabonnement, of een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden). Als je wilt gaan bestellen staat er boven de prijs een kader met kortingscode. Hier kun je de code in plakken en vervolgens klik je op ‘ kortingsbon gebruiken’ . De code wordt direct verrekend en na het invullen van je naam en adresgegevens kun je meteen betalen.

Geschreven door CouponChick: Jeske

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *