Shop Tip: Nelly´s Sale Favorieten

Zoals jullie inmiddels weten zijn wij gek op online shoppen en het liefst met een geldige kortingscode. Helaas is het niet altijd mogelijk om met een geldige kortingscode te shoppen en vinden we het ook dik prima om in de online sale te shoppen. Het is makkelijk, leuk en een stuk voordeliger. Nelly.com is een van onze favoriete webshops en heeft een fantastische collectie. Er zijn namelijk meer dan 800 merken te vinden die uiteenlopen van Kenzo tot Vila en van Levis tot aan Nike. Vooral voor feestjurkjes en uitgaansschoenen kun je bij Nelly heel goed terecht. Maar je vind er ook een hele brede collectie van jasjes, jeans, sneakers en accessoires zoals tassen, make-up en meer.

Shoppen met korting

Aangezien wij gek op korting zijn kun je bij Nelly gelukkig bijna het hele jaar door besparen. Er is namelijk altijd wel een gedeelte in de sale. Momenteel is er ook een Nelly Sale te vinden en wij hebben hieronder de leukste items uitgezocht:

kortingscode Nelly

Nelly Kortingscode

kortingscode Nelly

Nelly Sale

Kortingscode Nelly

Party met Nelly

Omdat het aanbod van de feestjurkjes en uitgaansschoenen zo groot is shop ik deze het liefst in de Nelly Sale. Er zijn genoeg korte cocktailjurkjes en lange maxidresses te vinden die je perfect kunt dragen tijdens een avondje uit. Een mooie clutch en een paar killer heels erbij en je bent klaar om te gaan! Aangezien we over twee maanden al in de decembermaand zitten (lees borrels, diners en oudjaarsavond) is het misschien slim om nu alvast een mooi jurkje te vinden. Je kunt hem namelijk nu een stuk voordeliger op de kop tikken en daarmee ontzie je jezelf van de what to dress stress in december!

Geschreven door Jeske op

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *