Over

Op de homepagina heb je misschien al wat gelezen over ons, maar wij zijn dus Annemiek en Jeske en hebben onszelf tot de Couponchicks gedoopt. Als jonge chicks hebben we geen oneindig budget om te shoppen en daarom waren wij heel blij toen we het bestaan van online coupons ontdekten. We zagen ineens dat je gewoon een dikke korting kunt krijgen bij het afrekenen door simpelweg een code in te voeren. Dat is makkelijk verdiend natuurlijk!

Een inspiratiebron voor ons is ook de serie ‘Extreme Couponing‘, die in Nederland uitgezonden wordt op de zender TLC. Als je digitale televisie hebt, dan heb je deze zender misschien wel in het pakket. Extreme Couponing gaat in ieder geval over mensen die het korting krijgen door middel van coupons tot een sport hebben gemaakt. Soms is het zelfs zo dat mensen $2000 aan boodschappen voor minder dan $10 afrekenen! Helaas is het in Nederland in principe niet mogelijk om zóveel korting te krijgen, maar het is wel heel leuk om te zien hoe mensen hun boodschappen zo goedkoop kunnen afrekenen met het verzamelen van kortingsbonnen.

Online winkels werken ook steeds meer met kortingscodes en geinspireerd door de deelnemers aan Extreme Couponing willen wij ook de Nederlanders aan de coupons brengen. Niet aan de kortingsbonnen voor de supermarkt, maar helemaal 2.0 aan de online kortingsbonnen en dan vooral op het gebied van fashion. Daar ligt namelijk ook onze passie, dus slaan we meteen twee vliegen in één klap. Van onze favoriete shops zoals Nelly, V&D en Omoda hebben we een speciale pagina gemaakt. Vaak berichten we ook nog over nieuwe kortingscodes of acties in kortere berichten.

Geschreven door CouponChick: Annemiek

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *