Over Zalando

Zalando logoZalando is pas sinds 2010 actief in Nederland, maar heeft zich binnen korte tijd opgewerkt tot de grootste online fashionwinkel in Nederland. Wij waren al vrij snel fan van Zalando, omdat eigenlijk alles klopt bij deze shop. De collecties en merken zijn fantastisch, het aanbod is groot en alles wat verder belangrijk is bij een fashion webshop is aan gedacht. Gratis verzending van je spullen doen wel meer websites, maar Zalando was een van de eersten in Nederland die ook gratis retourzending aanbood. Erg belangrijk naar onze mening, want kleding en schoenen moet je toch echt wel vaak passen! Omdat de kortingscodes en acties van Zalando toch wel een belangrijke plaats innemen op Couponchicks.nl, willen we je wat meer informatie geven over dit van oorsprong Duitse bedrijf.

De laatste Zalando acties

 

Meest gebruikte Zalando kortingscode

Schrijf je in op de Zalando nieuwsbrief en ontvang 5% korting:

Het is niet bekend tot en met wanneer deze actie loopt

Het aanbod van Zalando

Het aanbod van Zalando.nl is zoals gezegd gigantisch. Het breidt zich ook bijna dagelijks uit met niet alleen nieuwe merken, maar ook met hele nieuwe productcategorieën. In 2011 werd bijvoorbeeld Zalando Home gelanceerd, waardoor je nu ook terecht kunt voor alles voor het huis van topmerken als s.Oliver, Elegante en Esprit Home.

Zalando begon trouwens als online schoenenwinkel en dat is nog wel te zien aan de belangrijke plaats die de schoenen innemen op de site. Wij hebben daarom een aparte pagina gemaakt voor het schoenenaanbod van Zalando. Net zo belangrijk is de kleding, en dus hebben we ook een aparte pagina gemaakt om te vertellen over het kledingaanbod van Zalando.

De voordelen van shoppen bij Zalando

Waarom zou je nou bij Zalando shoppen in plaats van bij een andere winkel? We noemden al wat punten in de inleiding, maar om de belangrijkste voordelen op een rijtje te zetten:

-Zowel gratis verzenden als retourneren van je spullen. Retour zenden kan tot maar liefst 100 dagen!
-Supersnelle levering
-Het gebruik van kortingscodes voor extra kortingen
-Vele verschillende betaalmethodes. Niet alleen iDEAL, maar ook bijvoorbeeld credit card en Paypal
-Regelmatig persoonlijke acties en kortingsbonnen voor vaste klanten

De reclames

Een apart kopje verdienen toch wel de reclames van Zalando. Toen Zalando voor het eerst voet zette in Nederland, kregen ze snel bekendheid door hun reclames, die door veel mensen toch wel als ‘irritant’ gezien werden. In een onderzoek van TROS Radar in 2011 werd de reclame zelfs gekozen tot meest irritante reclame van 2011. Maar de reclames zorgden er wel voor dat iedereen binnen een mum van tijd Zalando kende en eens kijkje ging nemen op de site. Hieronder twee van de reclames:

Geschreven door CouponChick: Annemiek

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *