Primark wintercollectie 2014

Primark is een van onze favoriete offline shopping winkels. Je kunt een deel van de Primark collectie inmiddels ook online bestellen via ASOS maar helaas wordt dit vooralsnog alleen binnen de U.K. verzonden. Maar niet getreurd want er komen in Nederland steeds meer Primark ketens bij waardoor de meeste dames niet meer zo lang hoeven te reizen. We zijn groot fan van Primark omdat deze keten als geen ander weet hoe je de laatste catwalk trends kunt vertalen in betaalbare mode voor iedere fashionista.

Primark wintercollectie 2014

Onlangs werden de eerste campagnebeelden voor de Primark wintercollectie 2014 uitgegeven en we willen het liefst alles hebben! We zien voor de komende winter bij Primark heel wat trends voorbij komen zoals Grunge, Punk en ook de romantische invloeden waarin veel wit en rose voorkomt. Er zijn ook enkele statement items van de catwalks shows te vinden in de collectie. De bambi trui die we voorbij zagen komen in de show van Givenchy is ook bij Primark verkrijgbaar. Ook de sieraden die altijd enorm populair zijn onder de fashionista’s zijn ook in deze collectie weer ontzettend hebberig makend. Bekijk hieronder de mooiste beelden uit de collectie:
Primark wintercollectie 2014

Wat maakt Primark zo populair?

Primark is ontzettend populair en kan misschien wel worden vergeleken met de H&M als het op populariteit gaat. Maar hoe komt dat toch? Want de keten dook ineens op en daarbij heeft de Primark ook geen eigen webshop. Als wij als couponchicks hier onze menig over moeten geven dan weten wij precies waarom dit zo’n succes is. De winkel gaat altijd mee met trends wat erg belangrijk is voor (jonge) meisjes. Daarbij past het precies bij de koopjes zoekende Nederlander. De prijzen zijn namelijk vergelijkbaar met die van Zeeman en Wibra maar doet het een stuk beter omdat de kleding veel hipper is. Om jullie een indicatie te geven: voor €2,- heb je al een t-shirtje bij de Primark en voor €8,- shop je een gloednieuwe jurk! Wij als couponchicks kunnen in ieder geval echt niet wachten op die online shop!

Geschreven door Jeske op

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *