Shoppen in de Wehkamp Sale – bekijk hier mijn tips

Seoul_Walking_Myeongdong_20120315_1-3_largeDe Wehkamp Sale is al een tijdje volop aan de gang en de korting is inmiddels opgelopen tot wel 70%. En het goede nieuws aan dit verhaal is dat er nog steeds nieuwe items aan worden toegevoegd. Vooral als je gek bent op trendy items voor een betaalbare prijs kun je tijdens de Wehkamp Sale je hart ophalen.

Heel veel mode voor weinig

Momenteel kun je dus nog lekker shoppen in de Wehkamp Sale maar als de sale straks afloopt wil je natuurlijk ook niet teveel gaan betalen voor je kleding en schoenen. En om nu helemaal geen kleding meer te kopen buiten de sale is misschien een beetje té desastreus? Anyway check dan altijd onze Wehkamp pagina waar je alle geldige Wehkamp kortingscodes en acties kunt vinden. Gelukkig kun je voorlopig nog wel even in de Sale divisie terecht en geniet je van flinke kortingen.

Grootste aanbod van Nederland

Wehkamp is bekend bij vrijwel iedere Nederlanders. Dit komt door hun grote naamsbekendheid die zo hoog gehouden wordt door alle tv-commercials en online reclame. De meeste mensen weten echter niet dat je in de Wehkamp sale veel meer kunt vinden dan alleen mode en schoenen. Hoewel wij van Couponchicks natuurlijk het meest gek zijn van de mode en schoenen kunnen we ook heel blij worden van elektronica, sport en mooi & gezondheid artikelen. Dit is ook allemaal tijdens de Wehkamp Sale verkrijgbaar voor zeer scherpe prijzen.

Onze Wehkamp Sale favorieten

Zoals je van ons bent gewend shoppen we vrijwel altijd een top 5 of 10 van onze favorieten uit de webwinkel. In de wehkamp sale was het nog een hele klus om deze top 5 favorieten te zoeken want er waren zoveel leuke items die we graag wilden bestellen! Maar omdat de vakantie er nu echt heel snel aan zit te komen hebben we hieronder onze top 5 vakantie items uit de Wehkamp Sale geshopt:

bikini

maxidress

Naamloos-6

shorts

zomerjurk

Geschreven door Jeske op

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *