Spartoo

Online schoenen bestellen kan bij Spartoo. Spartoo is één van de grootste online schoenenwinkels met een aanbod aan merkschoenen voor mannen en vrouwen. Regelmatig geven ze een Spartoo kortingscode weg zodat je nog voordeliger kan shoppen. Wij zorgen ervoor dat je altijd kan shoppen met een flinke korting. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de nieuwste Spartoo kortingscodes en acties. Scroll gauw naar beneden voor de Spartoo kortingscodes van deze maand.

De laatste Spartoo kortingscode

3 Kortingscodes. , 10% korting vanaf €0, 15% korting vanaf €100 en 20% korting vanaf €150.

Klik hier voor de kortingscodes


SPARTOO10SEP (10% vanaf €0)
SPARTOO15SEP(15% vanaf €100)
SPARTOO20SEP (20% vanaf €150)

De Spartoo kortingscode is gemakkelijk te gebruiken. Tijdens het bestelproces verschijnt er een speciaal vakje waar je de code kan invullen. De korting wordt vervolgens automatisch verrekend op het totaalbedrag.

Het aanbod van Spartoo

Spartoo heeft een groot aanbod aan merkschoenen. Laarzen, slippers, pumps, sandalen, ballerina’s, sneakers en boots. Voor elke gelegenheid heeft Spartoo de perfecte schoen. Alhoewel de webshop zich voornamelijk richt op vrouwen hebben ze ook een aanbod aan kinderschoenen en schoenen voor mannen. Nette herenschoenen, maar ook sneakers en slippers. Daarnaast heeft Spartoo een collectie aan tassen. Spartoo biedt schoenen van merken als Elle, Morgan en Elite, maar ook Havaianas, Café Noir en Buffalo. Van schoenen voor de moderne vrouw tot ecologisch verantwoorde schoenen voor de milieubewuste vrouw. Je slaagt altijd bij Spartoo.

Voordelig bestellen bij Spartoo

Bestellen bij Spartoo is heel eenvoudig. Op de website kun je een keuze maken en producten toevoegen aan je winkelmandje. Tijdens het bestelproces vul je je gegevens in en de eventuele Spartoo kortingscode van je keuze. Spartoo levert gratis, dat wil zeggen dat je geen verzendkosten betaalt. Niet tevreden over je aankoop? Stuur ze gratis weer terug. Binnen 30 dagen kan je jouw schoenen waar je niet tevreden over bent helemaal kosteloos retour sturen. Zo kun je gemakkelijk schoenen uitproberen als je twijfelt.

Over Spartoo

Spartoo is een van oorsprong Frans bedrijf. Het succes kwam al vrij snel. Opgericht door 3 twintigers in 2006 in Grenoble zit het bedrijf vandaag de dag in 27 landen in Europa en heeft het 120 medewerkers in dienst. De naam komt uit de Griekse oudheid. Spartoo verwijst naar de stad Sparta. Aangezien alle grote internet bedrijven twee o’s in hun naam hebben staan, denk aan Google, Yahoo, Kelkoo etc., hebben ze de laatste A vervangen door twee o’s. Spartoo is geboren. Sinds 2011 is Spartoo ook te vinden in Nederland. Het bedrijf verkoopt schoenen van meer dan 500 merken en heeft ongeveer 25000 verschillende producten te koop. Op de website van CouponChicks houden we je op de hoogte van de laatste Spartoo kortingscode zodat je extra voordelig merkschoenen kan aanschaffen.

Geschreven door CouponChick: Annemiek

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *