V&D Prijzencircus 2013 – bekijk hier alle aanbiedingen

v&d prijzencircus 2013Guess What?! Het prijzencircus bij V&D is weer van start gegaan. Dit festijn vind elk jaar twee keer plaats en tijdens dit circus profiteer je van heel veel voordeel. Er zijn heel veel aanbiedingen met flinke kortingen en ook op fashion gebied is er veel voordeel. Het is heerlijk om de online folder helemaal uit te pluizen waar je ook lekker kunt inzoomen op alle producten, daarbij is het heerlijk om te zien dan Mango, Jane Norman en New Look nu ook gewoon bij V&D verkrijgbaar zijn. Deze merken behoren tot mijn favorieten die ook tijdens het V&D prijzencircus voordeliger te koop zijn. Bekijk hieronder mijn favorieten die je tijdens dit prijzencircus bij V&D kunt scoren:

blauwe jurk

Blauwe jurk

blazerTurkooizen blazer

printed jeansPrintes Jeans

enkellaarsjesBruine enkellaarzen

flower jeans
flower jeans

 

Broeken voor €25

Tijdens het V&D prijzencircus krijg je ook super gave broeken voor €25,- waarvan ik er ook twee hierboven in mijn top 5 heb gezet. De meest trendy prints zoals grafische ontwerpen, bloemen en felle kleuren zijn voor deze lage prijs nu bij V&D verkrijgbaar.

Schoenen vanaf €15

En alsof we daar nog niet blij genoeg van worden: er zijn ook ontzettend veel schoenen die je vanaf €15!! Euro kunt bestellen. Leuke ballerina’s, enkellaarsjes of relaxte sneakers staan op jou te wachten om besteld te worden.

Geschreven door Jeske op

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *