Back to School met de V&D Schoolcampus

largeHet is nu nog lekker vakantie en als je geen tentamens meer hoeft te herkansen, verslagen moet inleveren of andere dingen moet afmaken kun je hier lekker van genieten. De meeste studenten hebben meer dan 6 weken zomervakantie waarna ze in september weer volle bak moeten beginnen met hun studie. Maar ook middelbare scholieren hebben lekker lang vrij deze zomer daarna weer keihard te moeten werken in het nieuwe jaar.

V&D Schoolcampus

Hoewel het nu nog even vooruit lijkt is het binnen een mum van tijd weer tijd om te gaan beginnen. En voordat je aan een nieuw schooljaar begint zijn er altijd nog dingen die geregeld moet worden. Zoals het ophalen van je nieuwe boeken, en het kaften hiervan, het aanschaffen van een nieuwe agenda en zorgen dat je genoeg potloden, pennen en ander schrijfmateriaal hebt. En waar haal je deze spullen nu? Juist bij de V&D Schoolcampus.
V&D is de grootste aanbieder van de zogenaamde back to school producten. Je vindt hier het grootste aanbod van producten die iedere student en scholier nodig heeft. In de vakantie kan het daardoor best druk zijn op de back to school afdeling van de V&D Schoolcampus. Daarom kun je alle prodcuten ook online bestellen in de V&D shop.

>>Klik hier om de V&D Schoolcampus producten online te bestellen<<
(Helaas, de actie is voorbij)

Daarnaast kun je online ook nog diverse aanbiedingen en acties vinden zoals de 2+1 gratis actie. Heb jij dus geen zin om in je vakantie al aan nieuwe schoolspullen te denken? Bestel ze dan lekker vanuit je luie strandstoel online!

De V&D Schoolcampus trends

Hoewel je er zelf misschien niet zo bij stil staat zijn er ook duidelijk trends zichtbaar in schoolspullen, rugzakken en agenda’s.
KLEUR
Veel populaire modetrends zoals neon en pasteltinten zie je ook terug in het schoolspullen assortiment. Zo zijn er diverse soorten kaftpapier, etuis, agenda’s en pennenbakjes verkrijgbaar met deze kleuren.

AGENDA
Ook de agenda’s zijn zeer trend gevoelige artikelen en dan vooral voor de meisjes. Blond Amsterdam, Little Diva en Fashionista zijn zeer bekende en populaire merken onder meisjes op dit moment.

Geschreven door Jeske op

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *