Vier het leven met kleur bij Zalando

Hoera het is lente. Hoewel het er buiten nog steeds niet echt vrolijk uitziet is de lente toch echt begonnen. De maand maart blijft waarschijnlijk kouder dan normaal maar wie weet breekt april wel alle warmte records ;)! Hoe dan ook de lente/zomer komt heus wel dus we kunnen vast beginnen met shoppen, want als het zonnetje zometeen doorbreekt heb jij al een nieuwe outfit die helemaal past bij de modetrends van 2013.

Het komt natuurlijk hartstikke mooi uit dat de Zalando kortingscode t.w.v €10,- nog steeds geldig is. Maar voordat we gaan shoppen moeten we natuurlijk eerst weten welke trends helemaal hot zijn en welke kleding items echt niet meer kunnen anno 2013. Gelukkig helpt Zalando je zelf ook goed op weg door een enorme hoeveelheid voorbeelden te laten zien onder het kopje ‘ News & Style” .

Kleurrijker dan ooit

De lente zorgt er in ieder geval voor dat je overal heel veel kleur ziet. Alle winkels laten heel veel kleur terug komen in de kleding, accessoires en ook de make-up lijnen bevatten veel meer kleur in vergelijking met andere jaren. Blauw en roze zijn daarin de absolute favorieten. Het is ook leuk om met deze felle kleuren te experimenteren. Draag een een broek of jasje in een knalkleur, durf je (nog) niet? Probeer dan een mooie pasteltint.

Hieronder heb ik een aantal gave items in Neon & Pastel tinten voor je geselecteerd: (Vergeet niet om de kortingscode te activeren voordat je afrekent)

pastel geel jasje
Geel pasteltint lederen jack

neon jeans
Neon Jeans

oranje pastel
Oranje boven in deze prachtige oranje pasteltint pantalon

neon sandaal
Pink neon sandaaltje.

Ben jij meer een pastel of een neon type?

Liefs Annemiek

Geschreven door Jeske op

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *