Vimodos

Als CouponChicks hebben we het niet makkelijk met al die leuke webshops. Deze keer hebben we een Vimodos kortingscode voor je. De fashion webshops schieten als paddestoelen uit de grond. Dagelijks kunnen we ons hart ophalen aan fashion producten van de beste merken. Zo wordt het voor ons steeds moeilijker om niet teveel geld uit te geven! Ditmaal hebben we dus een kortingscode van Vimodos voor je gevonden. In tegenstelling tot alle andere grote fashion webshops is Vimodos een bedrijf dat van Nederlandse bodem komt. Vimodos biedt de beste merken op het gebied van dameskleding, schoenen en accessories. Dat Vimodos binnen een jaar al goed aan de weg timmert blijkt door de vele commercials op de televisie en de samenwerking met RTL4. In zeer korte tijd hebben ze al een grote naamsbekendheid opgebouwd.

Vimodos kortingscode van deze week

Deze week heeft CouponChicks de volgende Vimodos kortingscode voor je:

Het is SALE bij Vimodos


Afloop: Onbekend

De kortingscode gebruiken

De kortingscode van Vimodos gebruik je door hem in te vullen tijdens het bestelproces. Allereerst dien je een account aan te maken. Vervolgens kun je lekker gaan shoppen en de producten toevoegen aan je winkelmandje. Kies nadat je klaar bent met shoppen voor “afrekenen”. Er verschijnt tijdens het bestelproces een balkje waar je de Vimodos kortingscode kunt invullen. De korting wordt automatisch verrekend met het totaalbedrag.

Uitstekende service bij Vimodos

Vimodos heeft kleding voor dames en heren, schoenen en diverse accessoires van bekende merken. Hier zitten bekende merken als Converse, Diesel, Replay en Vero Moda tussen, maar ook de exclusievere merken als Anna Scott, Fred de la Bretoniére, Progetto en Shabbies Amsterdam. Voor elke gelegenheid en voor elk budget heeft Vimodos de beste fashion voor jou. Naast een uitstekend aanbod aan merken onderscheidt Vimodos zich door zijn klantvriendelijkheid. Producten die voor 21.00 uur besteld worden heb je de volgende morgen in huis. Je hoeft niet bang te zijn dat je nieuwe jeans niet past. Met de gratis verzending en retour service stuur je het gemakkelijk weer terug. Zo kun je meerdere producten proberen. Ben je niet tevreden of heb je toch de verkeerde maat besteld? Stuur het gewoon weer terug! Je hebt maar liefst 30 dagen bedenktijd op de producten die je hebt besteld. Een leuk extraatje op de website van Vimodos is dat elk merk zijn eigen shop binnen de webshop heeft. Deze zijn helemaal aangepast in de look en feel van het merk. Hierdoor lijkt het net of je verschillende winkels bezoekt. Vimodos noemt zich dan ook de Online Modestad. Gelukkig kan jij met de Vimodos kortingscode in elke shop bij Vimodos terecht.

Over Vimodos

Ondanks dat het bedrijf nog relatief nieuw is heeft het, dankzij indrukwekkende tv-commercials, de samenwerking met RTL4 en als partner van de Amsterdam Fashion Week, al snel een stevige positie in de markt weten te veroveren. Vimodos verkoopt fashion van de beste merken voor mannen en vrouwen. Door de uitstekende service en klantvriendelijkheid kan iedereen veilig en gemakkelijk aankopen doen via de webshop. Het leuke is dat Vimodos van Nederlandse bodem is. Het hoofdkantoor zit in Amsterdam. Met de Vimodos kortingscode kan jij extra voordelig shoppen bij Vimodos.

Geschreven door CouponChick: Annemiek

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *