V&D

V&D is het grootste Nederlandse warenhuis. Ze staan bekend om hun vele aanbiedingen, denk maar aan de V&D prijzencircus, en hun vele V&D vouchercodes. Dagelijkse aanbiedingen met veel korting. CouponChicks houdt je op deze pagina op de hoogte van de beste aanbiedingen en de laatste V&D kortingscodes. Vaak is een kortingscode van V&D zowel online op www.vd.nl als in de winkel te besteden.

De nieuwste V&D voucher code en de beste aanbiedingen

Voor nieuwe klanten heeft V&D een mooie kortingscode klaarliggen die €10 korting geeft bij besteding van minimaal €50:


Deze vouchercode V&D is geldig voor onbepaalde tijd.

Ook is het sale bij V&D, en ontvang je korting op heel veel afgeprijsde producten tot en met 70%. Bovendien hebben we nog een mooie V&D kortingtip voor je:

Profiteer van de sale: extreme kortingen (50%)

Ga direct naar V&D Sale-pagina!

Van suf imago naar trendy warenhuis

Als groot fan van shoppen komen de CouponChicks regelmatig bij V&D tijdens leuke aanbiedingen. Vroeger hadden ze een suf imago met betrekking tot mode, maar tegenwoordig kom je er vele interessante merken tegen. Onder andere kleding van Mango, Mexx, Espirit, Tom Tailor alsmede speciaal door couturiers ontworpen kleding voor V&D. Het imago van V&D hebben ze in mijn ogen in ieder geval flink verbeterd! Alhoewel V&D online minder artikelen verkoopt dan in de winkel hebben ze nog steeds een groot aanbod. Je kan gewoon iets bestellen ook al twijfel je een beetje over je aankoop. Het kan altijd retour gestuurd worden of je kan het gratis terugbrengen naar 1 van de V&D filialen waarna je je geld terug krijgt. Zo kan je in ieder geval proberen of iets echt bij je past.

De nieuwste V&D vouchercode vind je bij CouponChicks.

Je kan natuurlijk niet alleen voor kleding en schoenen bij V&D terecht, alhoewel de CouponChicks daar het meest van houden! Een warenhuis verkoopt heel veel verschillende artikelen. Wil je niet online winkelen, maar echt naar de winkel? Naast mode kan je bij V&D ook terecht voor een lekker hapje eten bij La Place. Hier zijn ook regelmatig V&D voucher codes voor te vinden die we dan direct op deze pagina zullen zetten. Daarnaast heeft V&D ook alles met betrekking tot wonen, media, boeken, sport en nog veel meer. De shop-in-shop winkels zoals Dixons, Sephora, Hunkemöller en Six vind je ook in veel V&D filialen.

Hoe werkt de vouchercode V&D?

We houden je op deze pagina op de hoogte van de beste aanbiedingen. Elke keer als er een nieuwe V&D kortingscode online komt zetten we die hier neer bij CouponChicks. De V&D kortingscode kan je gebruiken tijdens het bestelproces. Er komt een vakje genaamd “Voucher Code” waar je de code in moet vullen. De korting wordt automatisch verrekend. Sommige V&D vouchercodes zijn ook in de winkel te gebruiken.

Over V&D

Dit warenhuis behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Het eerste filiaal van Vroom & Dreesman werd in 1887 opgericht in Amsterdam door Willem Vroom en Anton Dreesman. In de 19e eeuw werden nog eens 6 filialen opgericht in de grote steden. Willem Vroom en Anton Dreesman waren streng gelovig in de katholieke leer. In eerste instantie werden dan ook alleen katholieke familieleden aangesteld om een filiaal te leiden. Er werden katholieke internaten opgericht waar personeelsleden konden verblijven en opgeleid werden tot verkoper. Hier werden strenge katholieke regels opgesteld waarbij de eigenaren de personeelsleden in de gaten konden houden. Gelukkig zijn de regels in de 20eeuw een stuk soepeler geworden.

Tegenwoordig heeft V&D 62 filialen verspreid over heel Nederland. Wekelijks worden ruim 1,8 miljoen klanten welkom geheten door ruim 10000 personeelsleden. De helft hiervan staan in de V&D warenhuizen en de andere helft van de personeelsleden staan in de restaurantformule van V&D, namelijk La Place. V&D verkoopt mode, wonen, sport, speelgoed, boeken en media van meer dan 4000 verschillende A-merken. De laatste jaren neemt het shop-in-shopformule een steeds groter aandeel in. Bedrijven als Dixons, Six, Hunkemöller en Sephora hebben een winkel in het warenhuis van V&D. Ook online timmert V&D inmiddels aan de weg. Regelmatig geven ze een V&D vouchercode weg waarmee extra voordelig aankopen gedaan kunnen worden.

Geschreven door CouponChick: Annemiek

Wat vind jij? Geef je reactie:

Your email address will not be published. Required fields are marked *